1ο ΓΕΛ Σπάρτης


Επιτυχία για την ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης


ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης νίκησε στη Βέροια στον ημιτελικό του final four το ΓΕΛ Περάματος με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κοριτσιών. 

Στον μεγάλο τελικό αντιμετώπισε την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και μετά από μεγάλη προσπάθεια, καθώς αγωνιζόταν με τέσσερις βασικές αθλήτριες τραυματισμένες, ηττήθηκε με σκορ 7-1 και  κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο καταλαμβάνοντας τη 2η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κοριτσιών.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης συγχαίρουν τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δαμιανό Αναστάσιο και τις αθλήτριες της ομάδας για την τεράστια επιτυχία τους.

Επίσης ευχαριστούν το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Λακωνίας και τον αρχηγό της αποστολής κ. Φλουτσάκο Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Σύνθεση ομάδας :

Καββούρη Δέσποινα, Νικόλαρου Νίκη, Χρυσικού Παναγιώτα, Νικολακάκου Ευαγγελία, Αντωνίου Πέννυ, Πανταζοπούλου Βασιλική, Γομάτου Ελένη, Βλαχάκη Αργυρώ, Χατζηδάκη Αλεξία, Κωνστούλια Κωνσταντίνα, Κατούνα Βασιλική, Καχριμάνη Δήμητρα, Ζαραφωνίτη Μαρία, Τσέμπουλα Σύλβια, Φουντά Ελπίδα, Δούκα Ηλιάνα.