Επιχειρήσεις

Στα πλαίσια της καθημερινής εξέλιξης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κ. Ηλιοπούλου μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες της παρουσίασαν δείγμα από το καινοτόμο υλικό και την εξειδικευμένη μεθοδολογία τους σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια σε όλη την Ελλάδα.

Το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου "Εξέλιξη" δημιουργήθηκε με κύριο γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους.

 

Στα καταστήματα της Σταματίας Χρ. Δημητροπούλου στην Σπάρτη και στη Σκάλα θα βρείτε το εύχρηστο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL ΜS 170 με μόνο ... 199 ευρώ !!! Ένα μικρό μοντέλο 1,6 Hp, βάρους 4,1 kgr για κοπή καυσόξυλων και όχι μόνο!

Η ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.

Aπό την 1/2/2017 οι επιχειρήσεις οι οποίες αποδέχονται κάρτες πληρωμών, θα πρέπει να ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την αποδοχή καρτών και μέσων πληρωμής του συστήματος καρτών πληρωμής, με σαφή τρόπο που δεν επιδέχεται παρερμηνείας.

Από την τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών (5 ή 10 λεπτών) σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων. Οι υπόλοιπες τιμές δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2016.

Ο Δήμος Σπάρτης, αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει τη διοίκηση και το προσωπικό της Α.Σ.Σ.Ε. Αμυκλών Λακωνίας, για την συνεχόμενη και πολύτιμη βοήθεια, κατά την παραλαβή και διανομή φρούτων του προγράμματος αποσυρόμενων προϊόντων που υλοποιεί ο Δήμος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης διοργανώνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 βραδιά με ανοικτά καταστήματα (Σπάρτη ανοικτή πόλη) ενόψει της υποδοχής των Σπαρταθλητών.

Θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 - Λευκή νύχτα στην Σπάρτη. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, μαζί με βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικό αντίγραφο πτυχίου καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου  2016.

Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσουμε την ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ της ενημερωτικής ιστοσελίδας μας ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr για ΚΙΝΗΤΑ & TABLETS !!!

Επιστολή απέστειλε το Επιμελητήριο Λακωνίας στην Μορέας Α.Ε σχετικά με το κόστος των διοδίων. Δείτε την επιστολή.

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη, αμέσως μετά την αργία της Πρωτομαγιάς, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 του μήνα.

Kατά το διήμερο Πέμπτη 14/4/2016 και Παρασκευή 15/4/2016 θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη Διημερίδα με θέμα: «Μοναστηριακά προϊόντα και μικροί παραγωγοί στον Ορθόδοξο χώρο. Κοινή προσπάθεια και προοπτικές».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες που ανοίγονται για τις επιχειρήσεις και στις τέσσερις ώρες που διήρκεσε η ημερίδα ετέθησαν πλήθος ερωτημάτων και δεκάδες απορίες επιλύθηκαν.

Επίδειξη των μηχανημάτων STIHL & VIKING θα πραγματοποιηθεί σε Γεράκι και Σκάλα από το γνωστό κατάστημα της Σταματίας Χρ. Δημητροπούλου, που τώρα, εκτός από την Σπάρτη, θα το βρείτε και στη Σκάλα του Δήμου Ευρώτα.

Παράταση για την αποπληρωμή των πυρόπληκτων δανείων ζητούν τα Eπιμελητήρια, μεταξύ αυτών και το Eπιμελητήριο Λακωνίας.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί τις επιχειρήσεις και τους πολίτες σε Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει στη Σπάρτη τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.30 στο Σαϊνοπούλειου Πολιτιστικό Κέντρο.

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. διοργανώνει την Τετάρτη 9-12-2015 στο Γύθειο ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση με θέμα «Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο».

Σε συνέχεια των προδημοσιεύσεων των 4 νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020, το Επιμελητήριο Λακωνίας εξέτασε το νέο πλαίσιο που τίθεται από το Υπουργείο αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανάγκες των τοπικών ΜΜΕ και ΠΜΕ και καταλήγει σε μία σειρά προτάσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λακωνίας σε συνεδρίασή του διενήργησε εκλογές σύμφωνα με την επιμελητηριακή νομοθεσία και εξέλεξε ως Πρόεδρο του Επιμελητηρίου την κα. Δερτιλή Βασιλική.

Οι Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής της Π.Ε. Λακωνίας, για την επίλυση του προβλήματος της έλλειψης υπαλληλικού προσωπικού της Διεύθυνσης Μεταφορών και των εξεταστικών επιτροπών για τις πρακτικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών, επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Σπάρτης προσκαλεί τα μέλη του, το καταναλωτικό κοινό, τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες, στην «Λευκή Νύχτα» της αγοράς της Σπάρτης.

Το Τελωνείο Γυθείου διακηρύσσει Δημοπρασία για την εκποίηση αζήτητων εμπορευμάτων κυριότητας Δημοσίου και υποκείμενων σε δασμούς κ.λ.π. φόρους.

σελ. 1η

< Previous Next >

1234