Λευκή νύχτα στην πόλη της Σπάρτης


   Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και στα πλαίσια των εκδηλώσεων του καλοκαιριού διοργανώνει την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 την 5η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ».
  
   Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 9:00 μμ.
Η φετινή διοργάνωση θα εμπλουτιστεί με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα από διάφορα  events.
   Τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέροντας τα εμπορεύματά τους  σε ιδιαίτερα δελεαστικές  τιμές.
  Οι κεντρικοί οδοί θα είναι πεζοδρομημένοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών μας, προκειμένου να αναπτυχθούν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της βραδιάς αυτής.
   Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα μέλη του Συλλόγου μας και στους επαγγελματίες της πόλης για τη συγκεκριμένη βραδιά σχετικά με την απασχόληση των  εργαζομένων η οποία πρέπει να πληρεί  ακριβώς τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να φωταγωγήσουν τα καταστήματά τους σε περίπτωση που παραμείνουν κλειστά τη βραδιά της Λευκής Νύχτας.
   Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί όλους τους Λάκωνες και τους επισκέπτες του νομού μας την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 σε μια βραδιά για έξυπνες αγορές, διασκέδαση , μουσικοχορευτικά δρώμενα και  άλλες εκπλήξεις.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ