Λεωνίδας Γρηγοράκος - Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας


Συναντήσεις εργασίας Λεωνίδα Γρηγοράκου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του

12/8/2014

O Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος είχε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόδωρο Παπαδημητρίου και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» κ. Ιώαννη Πετράκη, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σύρου και των Κέντρων Υγείας.

Ο κ. Γρηγοράκος ενέκρινε την οικονομική ενίσχυση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου και την άμεση ενίσχυσή του με ιατρικό προσωπικό, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα κατά τη θερινή περίοδο, λόγω και της αυξημένης τουριστικής κίνησης στο χώρο ευθύνης του Νοσοκομείου Σύρου.

Παράλληλα σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες υποστήριξης του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας σε θέματα Δημόσιας Υγείας. Ο κ. Γρηγοράκος θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Σύρου προκειμένου να συζητήσει με τους φορείς και να δώσει επιτόπου λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα στον χώρο της υγείας.

Επίσης ο Υπουργός Αναπληρωτής τόνισε ότι το Νοσοκομείο Σύρου θα ενταχθεί κατά προτεραιότητα στο νέο σύστημα υποστήριξης κρίσιμων θεμάτων υγείας της νησιωτικής περιοχής του Αιγαίου (task force).