Σύνδεσμος Αποστράτων Ν. Λακωνίας


Εορτασμός Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους αποστράτους του Σώματος, εορτή η οποία έχει καθιερωθεί με νόμο να εορτάζεται κάθε έτος την Κυριακή των Αγίων Πάντων.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και δέηση υπέρ των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας όπου αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνέχεια στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης παρατέθηκε μικρή δεξίωση για τους επίσημους προσκεκλημένους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Μονεμβασίας & Σπάρτης π. ΜΠΛΑΘΡΑΣ Γεώργιος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας Ταξίαρχος κ. ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Δκτού του ΚΕΕΜ  Συνταγματάρχης κ. ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ Θωμάς, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. ΚΑΡΡΑΣ Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Παραρτήματος αποστράτων Αξκών Ν. Λακωνίας κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Τ.Δ Λακωνίας της Δ.Ε.Α. κ. ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ και ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Λακωνίας κ. ΛΙΑΣΚΟΣ Παναγιώτης, καθώς και εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικοί και πολλοί  προσκεκλημένοι.

Εκ του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Λακωνίας