ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ TV ( HD web tv )

Ο Γύρος της Σπάρτης 2014, ο μαζικός και ιστορικός αυτός αθλητικός θεσμός που έχει γίνει πλέον ένα κορυφαίο γεγονός για την πόλη, πραγματοποιήθηκε φέτος την Κυριακή 13 Απριλίου 2014. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ήταν η ηλεκτρονική εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr. Δείτε το VIDEO.

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε Λακωνίας για το πιθανό κρούσμα φυματίωσης σε σχολείο της Σπάρτης. ΔΕΙΤΕ το VIDEO.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου διοργάνωσε τους Πρώτους Αγώνες Πυροσβεστικών Αθλημάτων στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν δίνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα. Δείτε το VIDEO.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου διοργάνωσε στο Γύθειο Συμπόσιο Μνήμης, Γνώσης & Δράσης για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτη. Δείτε το VIDEO.

Ο "Γύρος της Σπάρτης 2013", ο μαζικός και ιστορικός αυτός αθλητικός θεσμός που έχει γίνει πλέον ένα κορυφαίο γεγονός για την πόλη, πραγματοποιήθηκε φέτος την Κυριακή 14 Απριλίου 2013. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ήταν η ηλεκτρονική εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr. Δείτε το VIDEO.

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Μάνης διοργάνωσε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 μία ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα τη Μάνη και τους Βαλκανικούς Πολέμους μέσα από τη ματιά του Πετρινιώτη βουλευτή Θαλή Κουτούπη. Δείτε το VIDEO.

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα γιόρτασε και φέτος την πολιούχο του "Υπαπαντή του Κυρίου" το Γύθειο, έδρα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Δείτε το φωτορεπορτάζ και το VIDEO

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης διεξήχθηκε στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2012 το Final Four Πρωταθλήματος Παίδων στο Μπάσκετ. Η ομάδα Basket της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτης συμμετείχε στους αγώνες και κατέκτησε την πρώτη θέση. Δείτε το VIDEO.

H Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα. Τζανετέα μιλά αποκλειστικά στα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr για τον απολογισμό Πεπραγμένων έτους 2011 της Π.Ε Λακωνίας. Δείτε το VIDEO.  

Την Κυριακή 12/2/2012 ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Νικοκλής» σε συνεργασία με την ΕΦΕΟΖΖ διοργάνωσε το 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ju Jitsu στο Κλειστό Στάδιο Βλαχιώτη. Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η Ηλεκτρονική Εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr Δείτε το VIDEO

Σημαντικές καταστροφές από έντονα καιρικά φαινόμενα στο Δήμο Μονεμβασιάς. Άμεση η κινητοποίηση του Δήμου Μονεμβασίας και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Δείτε το VIDEO.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας, οι Βουλευτές του Νομού Λακωνίας, οι Δήμαρχοι Καλαμάτας και Σπάρτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και Περιφερειακοί Σύμβουλοι. ΔΕΙΤΕ το VIDEO.

Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε την 26η Νοεμβρίου 2011, η μνήμη του πολιούχου και προστάτη της Λακεδαίμονος, Οσίου Νίκωνος «του Μετανοείτε». Δείτε το VIDEO.

Συνεδρίαση της συντονιστικής γραμματείας του Δικτύου Αδελφοποιημένων Πόλεων Σαλαμινομάχων πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σπάρτης κ. Σταύρου Αργειτάκου. Δείτε το VIDEO.

Η Συνεδρίαση είχε μοναδικό θέμα "Περί εγκρίσεως του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Σπάρτης (Α’ φάση, Στρατηγικός Σχεδιασμός)". Δείτε το VIDEO.

Με Εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η Συκιά γιόρτασε την ετήσια μνήμη του πολιούχου και προστάτου της Αγίου Νεκταρίου στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα. Δείτε το VIDEO.

Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Σπάρτη. Δείτε το VIDEO.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 στο Διοικητήριο ΠΕ Λακωνίας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη και της Αντπεριφερειάρχη κα. Ντίας Τζανετέα με θέμα την ασφάλεια των πολιτών στην Λακωνία. Δείτε το VIDEO.

Η Συνεδρίαση είχε μοναδικό θέμα "Περί έκφρασης θέσης και λήψης αποφάσεως σχετικά με το θέμα της λειτουργίας του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας - Παράρτημα Σπάρτης".          ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Tην Παρασκευή 14/10/2011 έφτασε στη Σπάρτη ο Χρήστος Τετριμμίδας. Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης κ. Μάριος Τζωρτζάκης. Δείτε το VIDEO.

Πλήθος κόσμου στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Μονεμβασιάς την Τετάρτη 12/10/2011 στα Παπαδιάνικα με θέμα:« Διαδικασίες, όροι & προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού ». Δείτε το VIDEO.

H Διημερίδα με θέμα: «ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ» πραγματοποιήθηκε στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2011 στη Σπάρτη. ΔΕΙΤΕ το VIDEO.

Μια εξαιρετική παράσταση παρουσιάστηκε στο Σαϊνοπούλειο την Παρασκευή 30-9-2011 στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Σπάρταθλον 2011» και των πολιτιστικών προγραμμάτων υπό την αιγίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας. Δείτε το VIDEO.

Ο 29ος διεθνής αγώνας «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2011» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2011 με αφετηρία την Αθήνα και τερματισμό το Άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη. Δείτε στο VIDEO την τελετή λήξης στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον του Δήμου Σπάρτης κ. Μάριος Τζωρτζάκης και ο συγγραφέας κ. Valerio Massimo Manfredi μιλούν αποκλειστικά στα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr Δείτε το VIDEO.

σελ. 1η

< Previous Next >

12