ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ TV ( HD web tv )

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα και σαφώς υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων. Δείτε το VIDEO.

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Μάνης διοργάνωσε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 μία ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα τη Μάνη και τους Βαλκανικούς Πολέμους μέσα από τη ματιά του Πετρινιώτη βουλευτή Θαλή Κουτούπη. Δείτε το VIDEO.

Σημαντικές καταστροφές από έντονα καιρικά φαινόμενα στο Δήμο Μονεμβασιάς. Άμεση η κινητοποίηση του Δήμου Μονεμβασίας και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Δείτε το VIDEO.

Πλήθος κόσμου στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Μονεμβασιάς την Τετάρτη 12/10/2011 στα Παπαδιάνικα με θέμα:« Διαδικασίες, όροι & προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού ». Δείτε το VIDEO.

Μια εξαιρετική παράσταση παρουσιάστηκε στο Σαϊνοπούλειο την Παρασκευή 30-9-2011 στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Σπάρταθλον 2011» και των πολιτιστικών προγραμμάτων υπό την αιγίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας. Δείτε το VIDEO.

Μουσικό event ; Όχι! Απλά μια βραδιά με μια χορωδία να τραγουδά ; Όχι! Λοιπόν, το πολιτιστικό καλοκαίρι δεν είχε τελειώσει και ο Δήμος Μονεμβασίας μας το απέδειξε με μια υπέροχη βραδιά. ΔΕΙΤΕ το VIDEO.

Η τελετή Διασύνδεσης του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης & της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, στο Διοικητήριο της Αρεόπολης. Δείτε το VIDEO.

Ο Δήμος Μονεμβασίας, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και οι φορείς της περιοχής κάλεσαν τους πολίτες σε ανοιχτή συγκέντρωση την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στην πλατεία των Μολάων. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς διοργάνωσε την μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωσή του, την ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ 2011. Δείτε το VIDEO.

Τη Δευτέρα 23/5/2011 στον Ιερό Ναό του Ελκομένου Χριστού Μονεμβασίας και μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα έγινε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος του Κυρίου. Δείτε το VIDEO.

σελ. 1η

< Previous Next >

1